logo klein

Bereikbaarheidhome 

nieuws

agenda

gebruiksrooster 

participanten

bestuur 

bridgelessen 

bereikbaarheid 

parkeren 

evenementen 

stuur een e-mail

bridgekoffers

Eigen vervoer:

1. Komende vanuit Centrum Hengelo of vanuit Hengelo Noord / Oldenzaal:

Volg de Oldenzaalsestraat tot aan de kruising Castorweg - Josef Haydnlaan en sla af bij de stoplichten om de Josef Haydnlaan in te rijden. Neem de 4e straat links (Mozartlaan) en de 2e straat rechts (Ravelstraat). Aan het eind ziet u het Denksportcentrum recht voor u. Om te parkeren klik hier.

2. Komende vanuit de richting Enschede:

Sla bij de eerste stoplichten in Hengelo rechtsaf de Boekweitweg in die vervolgens overgaat in de Laan van Driene. Bij een haakse bocht naar links gaat u rechtsaf de P.C.Hooftlaan in. Ga op de rotonde naar links de Staringstraat in en ga op het eind met de bocht mee naar links de Zwavertsweg in. Kruis de spoorlijn naar Oldenzaal en neem de 1e straat rechts (Mozartlaan) en de 2e straat rechts (Ravelstraat). Aan het eind ziet u het Denksportcentrum recht voor u. Om te parkeren klik hier.

Openbaar vervoer:

Stadsbussen komen niet in de buurt. Het best bereikt u ons met de Blauwnet stoptrein tussen Hengelo en Oldenzaal die tot middernacht elk half uur rijdt van en naar station Hengelo Oost. Klik hier voor de NS reisplanner.

Vanuit het station loopt u in noordwestelijke richting de Josef Haydnlaan in en neemt het eerste voetpad naar rechts om de Cesar Franckstraat in te lopen.


printversie (pdf)